Sunday, 26 February 2012

FUJIFILM INSTAX 210

I want thissssssss! Lama dah teringin Instax camera ni. Then dah jumpa, want to grab this soon! Why you are so super duper cute huh? -_-'



Fujifilm Instax 210

Fujifilm Instax 25




Thursday, 12 January 2012

Mimpi mainan tidur kan?

Salam..hye!

Pagi tadi bangun tidur rasa macam ngeri pulokk. Sebab malam tadi mimpi kena patuk ular. Scary ok! Kita masuk bilik then ular tu memang dah terpacak tunggu depan dengan kepala dia yang dah kembang tu. Not sure tu ular apa. Tapi macam king cobra. scary lagi sekali! So bila dah takut, me undur ke belakang, tapi dia dapat rasa or terdengar bunyi, lepas tu laju sangat dia datang then terus patuk. Awwww...sakit weh!

Ingatkan sekali, tapi tak cukup...dia patuk lagi sekali. Wthey? hishh..Lepas dia patuk tu..kesannya..Ya Allah..Allah je yang tau sakitnya..Lepas tu ular tu pergi macam tu je..Lepas tu dah terjaga. Bangun-bangun je terus google makna mimpi tu..ada yang cakap kalau mimpi dipatuk ular, kita disihirkan atau ada benda masuk dalam badan kita. Emm..try to think positive..mimpi mainan tidur je..Ya Allah..lindungilah aku dan  keluargaku...Aminn..

Happy weekend

#sungai congkak
7 January 2012
2.00 ptg - 6.00 ptg

Yay! Happy time with family, kakak Cha demok, Ara kerinting dan yang sekutu dengannya. hehe.





Ni apa? joget ketipak payung?
Amboi! Abah dengan ibu romantika de amor! ;p










Okeyy, next time kita jumpa lagi! love!

Orientation week

Salam. 

Welcome back to school kids! Bermulalah episod kanak-kanak di tadika 2012.. :) 
As usual, hari pertama sekolah memang ada yang menangis, meragam dan sebagainya. Tapi semuanya berjalan lancar sebab semua very the good kan? Nangis sekejap je. Lepas tu okey dan mula mahu berkawan. :)

Minggu ni minggu orientasi. Sesi perkenalan antara kanak-kanak dan guru, kanak-kanak dan sekolah, serta kanak-kanak dan kawan-kawan. Nampkanya mereka cepat mesra dah mudah bergaul antara satu sama lain. Minggu orientasi ni juga teacher fynaz buatkan 'playdoh' menggunakan tepung untuk perkembangan motorhalus kanak-kanak. 

Enjoy the picture :)


'playdoh'

Hyeee



Baby Danish with his best friend.


Sunday, 4 December 2011

Samsung Galaxy S Plus

Wishlist   -_-




Pepsi oh Pepsi

Hye!

My new experiences. At KL LIVE. Shooting with Pakistani singer, Ali Zafar. Haha. He's so handsome lah! Director cakap he is popular singer in Pakistan and Hidustan. #ehyeke. Tak kenal pon. SRK kenal lah. haha.  Tapi yela kot, orang orang pakistan dekat situ asiklah nak bergambar dengan si Ali tu. Macam Faizal Tahir pula kat sini. -_-'
 

Shooting ni untuk TVC Pepsi yang baru. Tak tahu iklan tu untuk Malaysia or Pakistan. Sebab half of extra talents hari tu students Pakistan. Bukan Pakistan jual carpet tuu. Tapi ini yang handsome, cun melecun punya pakistan. Macam Adam Levine Maroon five kau! haha. Good friends. Diaorang sangat-sangat friendly. 


Weolls as a audience yang datang tengok konsert si Ali ni la kononya. Time Ali tengah buat konsert, tiba-tiba dia lemah. Tak ada semangat nak nyanyi lansung. Macam nak taknak nyanyi. So kiteorng pon macam tertanya-tanya kenapa dia jadi macam tu? then, one of us bagi dia PEPSI! yay! Lepas tu..barulah si Ali ni bertenaga balik. More energy katanya. Haha. Kau ada minum pepsi dapat tenaga balik? #kerlasss!


Weolls..











Ali Zafar. woot woot! ;p



Wednesday, 6 July 2011

I hate this feeling..

Salam, hye..
Mode : exhausted


What a day. Penatnyeeeee! So many things to be done. Tapi alhamdulillah, semua kerja settle dalam hari ni jugak. Tapi lately ni kan, rasa macam tak sedap hati je. Kenapa ya? rasa macam suram je. Tak sukalah ada perasaan macam ni! Tak best tahu..Ya Allah, tenangkanlah hati ini. Aminn. Nak tidur awal malam ni. Semoga hari esok lebih baik dari sebelumnya. Nyte darlings!